Pakketten & Prijzen

Wil je misschien gaan werken met Actief Leren Lezen? Dan snappen we dat een indicatie van de bijbehorende kosten ook fijn is. Lekker overzichtelijk en zonder ruis (net als onze methode). Hieronder is een complete prijslijst met de prijzen van al onze producten te downloaden.


Prijslijst

Benieuwd naar de prijzen van alle producten? Download dan onze prijslijst.

Los te verkrijgen

Naast de materialen die je nodig hebt om goed van start te kunnen met onze methode, hebben we ook materialen die los te verkrijgen zijn.

Hieronder vertellen wij je er graag meer over.

Woordenschatbox

Voor het onderdeel woordenschat hebben we een handige box gemaakt waar de woordenschat-woorden uit de handleiding al kant en klaar inzitten. De woordenschatbox zit in het pakket voor groep 3.

Lees meer over de module woordenschat en de woordenschatbox.


De Boekenkist

Bij Actief Leren Lezen horen bij iedere groep boekenkisten. Bij groep 3 horen twee boekenkisten met in totaal 150 boeken. Vanaf groep 4 hoort een boekenkist met 60 boeken. In de boeken staan lieve, stoere, grappige of spannende verhalen op verschillende leesniveaus. Zo zit er voor elke leerling iets bij! De boeken zijn ingedeeld op AVI-niveau.

Lees meer over de boekenkist

Extra lesboek groep 3

Het extra Lesboek is speciaal ontwikkeld voor leerlingen die nét wat meer tijd en begeleiding nodig hebben om goed technisch te leren lezen. In elke les staat 1 klank centraal. Het is ideaal voor een goede verlengde instructie. Bij het extra lesboek hoort een handleiding. Hierin vind je een korte inleiding, informatie over het gebruik van het extra lesboek, een overzicht van de geboden stof, korte instructies per les en tips voor het aanpakken van leesproblemen.


Doeboek groep 4

Het Doeboek van Actief Leren Lezen is een boek met verwerkingsopdrachten voor technisch en begrijpend lezen, vol met mooie teksten, leerzame oefeningen en grappige taalspelletjes. Meer dan de helft van de opdrachten kan zelfstandig door de leerlingen worden gedaan.


Het Doeboek zit vanaf nu standaard in het pakket voor technisch lezen in groep 4. Gebruik je al Actief Leren Lezen en heb je het Doeboek nog niet, of wil je het Doeboek los van de methode aanschaffen, dan kun je het Doeboek en de handleiding bij ons bestellen.

Poster-set van de woordplaten groep 3

De afbeeldingen van alle woordplaten zijn ook als posters te bestellen.


Letterkaartenbox

Bij Technisch lezen groep 3 horen gelamineerde kaarten van alle letters en clusters. Je kunt deze kaarten uit de letterkaartenbox gebruiken om op te hangen in de klas, of om verschillende actieve werkvormen mee te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan raad-de-letter of lettermemory.

Graag vrijblijvend advies wat voor uw school nodig is aan materialen? Stuur ons een mail. Annemiek en Dorien geven graag advies en maken een vrijblijvende offerte op maat.

Kennismaken met onze leesmethode?

Willen jij en je collega’s weten wat Actief Leren Lezen precies inhoudt? We nodigen je uit om Actief Leren Lezen eens van dichtbij te bekijken door een zichtzending aan te vragen.


Na het invullen van het formulier krijg je een pakket toegestuurd waarmee je een heel goed beeld krijgt van Actief Leren Lezen. Ook kun je met de zichtzending onze methode gemakkelijk in je klas uitproberen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons. Wij houden niet van spam.

'Wij zijn erg enthousiast over het werken met Actief Leren Lezen. Het laat zien dat lezen leuk is!'

- Jenaplanschool Zonnewereld, Vleuten

HELPDESK & CONTACT

Tel: 030 – 743 10 66
Bereikbaar ma t/m vrijdag tussen 9.00 – 17.00
info@actieflerenlezen.nl


Kluitman Educatief B.V.

Driebergseweg 2

3708 JB Zeist

SOCIAL MEDIA

Instagram facebook linkedin youtube

© 2024 Actief Leren Lezen