Het Doeboek voor groep 4

Vanaf nu hebben we een geweldige aanvulling voor lezen in groep 4: het Doeboek van Actief Leren Lezen.
Een boek met verwerkingsopdrachten voor technisch en begrijpend lezen, vol met mooie teksten, leerzame oefeningen en grappige taalspelletjes.
Meer dan de helft van de opdrachten kan zelfstandig door de leerlingen worden gedaan.


Bij het Doeboek hoort ook een toneelopdracht, waarbij kinderen in kleine groepjes een toneeltekst lezen. De teksten zijn op verschillende niveaus geschreven, waardoor elk kind in de klas mee kan doen. Deze grappige en spannende teksten staan, samen met de instructie en de antwoorden van alle opdrachten, in de bijbehorende en onmisbare handleiding.


Het Doeboek zit vanaf nu standaard in het pakket voor technisch lezen in groep 4. Gebruik je al Actief Leren Lezen en heb je het Doeboek nog niet, of wil je het Doeboek los van de methode aanschaffen, dan kun je het Doeboek en de handleiding bij ons bestellen. Dit kan door ons te bellen (030 – 7431066) of te mailen (annemiek@actieflerenlezen.nl).


Hieronder zie je een klein fragment uit het Doeboek.

Kennismaken met onze leesmethode?

Willen jij en je collega’s weten wat Actief Leren Lezen precies inhoudt? We nodigen je uit om Actief Leren Lezen eens van dichtbij te bekijken door een zichtzending aan te vragen.


Na het invullen van het formulier krijg je een pakket toegestuurd waarmee je een heel goed beeld krijgt van Actief Leren Lezen. Ook kun je met de zichtzending onze methode gemakkelijk in je klas uitproberen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons. Wij houden niet van spam.

“Actief Leren Lezen is een lesmethode waarin de tekst centraal staat.”

HELPDESK & CONTACT

Tel: 030 – 743 10 66
Bereikbaar ma t/m vrijdag tussen 9.00 – 17.00
info@actieflerenlezen.nl


Kluitman Educatief B.V.

Bezoekadres: Driebergseweg 2 3708 JB

Zeist 030 – 743 10 66

SOCIAL MEDIA

Instagram facebook linkedin youtube

© 2023 Actief Leren Lezen