Trainingen & Ondersteuning

Het starten met een nieuwe leesmethode is best spannend! Daarom helpen wij je graag op weg met onze ondersteuning en trainingen. Zo zorgen wij ervoor dat je snel vertrouwt raakt met Actief Leren Lezen. We zorgen er als methode voor dat jij als leerkracht precies weet hoe je met onze methode aan de slag kunt. Ben je juist toe aan meer verdieping of heb je een opfriscursus nodig? Ook hier bieden wij mogelijkheden voor. Bekijk hieronder ons standaard aanbod.

Training & Ondersteuning

Prijs *

E-learning groep 3

Onze complete starttraining voor groep 3 maar dan online in de eigen tijd te volgen en altijd nog een keer na te kijken.

€75,- per persoon

E-learning groep 4-5-6

Onze complete starttraining voor groep 4, 5 en 6 maar dan online in je eigen tijd te volgen en altijd nog een keer na te kijken. Ingedeeld per module zodat iedere leerkracht kan volgen wat voor hem of haar relevant is. Als er daarna meer begeleiding nodig is zijn er een aantal keer per jaar Q&A sessies of is een gratis teams-gesprek met een leesspecialist mogelijk.

€75,- per persoon

Starttraining op locatie (+/- 3u)

Mogelijk voor groep 3, groep 4, groep 5 en groep 6 of een combinatie van groepen. Een leesspecialist komt naar de school om daar de leerkrachten alles te leren wat nodig is om te starten met onze methode.

€745,-

Implementatietraject (e-learning + starttraining, online training/vragensessie na herfstvakantie, +/- 2u training na CITO’s februari/maart)

Een combinatie van de starttraining zoals hierboven beschreven en een vervolgtraining op locatie na een paar maanden. Tussentijds een online gesprek om vragen te stellen en de inhoud van de vervolgtraining te bepalen. Speciaal voor scholen die extra begeleiding willen in het eerste jaar.

€1495,-

Observatie in de klas (observeren, verslag en nagesprek)

Eén van onze leesspecialisten komt observeren in de klas en geeft op basis daarvan advies voor de inzet van de methode.

€500,-

Opfriscursus via e-learning

Voor nieuwe leerkrachten in de groepen waar met Actief Leren Lezen wordt gewerkt. De volledige e-learning voor elke gewenste groep.

€75,- per persoon

Opfriscursus op locatie (2u)

Voor scholen die al langer met Actief Leren Lezen werken maar waar bijvoorbeeld nieuwe leerkrachten gestart zijn of waar het team graag een opfriscursus wil met een leesspecialist.

€500,-

Meedenken via telefoon, e-mail of Teams

Voor alle scholen geldt dat onze leesspecialisten beschikbaar zijn om mee te denken via e-mail, een telefoongesprek of Teams-afspraak. Ook zijn er jaarlijks meerdere Q&A sessies waar gratis aan meegedaan kan worden.

Gratis

* Al deze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten.

Meer informatie over onze ondersteuning en trainingen? Neem dan contact op met Dorien en Annemiek via info@actieflerenlezen.nl. Zij helpen je graag verder.

HELPDESK & CONTACT

Tel: 030 – 743 10 66
Bereikbaar maaandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
info@actieflerenlezen.nl


Kluitman Educatief B.V.

Bezoekadres:

Driebergseweg 2

3708 JB Zeist

030 – 743 10 66

SOCIAL MEDIA

Instagram facebook linkedin youtube

© 2023 Actief Leren Lezen