We nodigen je uit om Actief Leren Lezen eens van dichtbij te bekijken door een zichtzending aan te vragen. Na het invullen van het formulier aan het einde van deze pagina krijg je een compact pakketje toegestuurd dat je niet meer hoeft terug te sturen en waarmee je een heel goed beeld krijgt van Actief Leren Lezen.

En daarna?

Als je de zichtzending hebt ontvangen kun je hem op je gemak bekijken om zo een beeld te vormen van Actief Leren Lezen. Neem het materiaal mee naar school, laat het aan je collega’s zien en probeer het uit in de klas. We hopen dat je net zo enthousiast over de methode wordt als wij!

Je hoeft de zichtzending niet naar ons terug te sturen. Actief Leren Lezen is een methode zonder ‘gedoe’, dus dat betekent ook dat je het pakketje gewoon kunt houden.

zichtzending van Actief Leren Lezen

De zichtzending van Actief Leren Lezen: Een uitgebreide map waarin je alles over onze methode kunt lezen en waarmee je onze methode op school kunt uitproberen. Plus nog andere leuke cadeautjes!

Wel nemen we contact met je op om te horen hoe de zichtzending je is bevallen. En als je daar verder nog vragen over hebt dan beantwoorden we die meteen, of we komen langs bij jou op school. Mocht dit vanwege corona niet mogelijk zijn, dan kun je ook een digitale introductie aanvragen.

 

Ja, ik vraag een zichtzending aan!

    Je gegevens zijn veilig bij Actief Leren Lezen. We verkopen ze niet door en lenen ze niet uit. We gebruiken de gegevens alleen om te weten wie de zichtzending heeft besteld, waar we het pakket naar toe moeten sturen en welk telefoonnummer we kunnen bellen om te vragen hoe de zichtzending je bevallen is.