Doeboek van actief leren lezenVanaf nu hebben we een geweldige aanvulling voor lezen in groep 4: het Doeboek van Actief Leren Lezen.
Een boek met verwerkingsopdrachten voor technisch en begrijpend lezen, vol met mooie teksten, leerzame oefeningen en grappige taalspelletjes.
Meer dan de helft van de opdrachten kan zelfstandig door de leerlingen worden gedaan.

Bij het Doeboek hoort ook een toneelopdracht, waarbij kinderen in kleine groepjes een toneeltekst lezen. De teksten zijn op verschillende niveaus geschreven, waardoor elk kind in de klas mee kan doen. Deze grappige en spannende teksten staan, samen met de instructie en de antwoorden van alle opdrachten, in de bijbehorende en onmisbare handleiding.

Het Doeboek zit vanaf nu standaard in het pakket voor technisch lezen in groep 4. Gebruik je al Actief Leren Lezen en heb je het Doeboek nog niet, of wil je het Doeboek los van de methode aanschaffen, dan kun je het Doeboek en de handleiding bij ons bestellen. Dit kan door ons te bellen (030 – 7431066) of te mailen (annemiek@actieflerenlezen.nl).

Hieronder zie je een klein fragment uit het Doeboek.

fragment Doeboek Actief Leren Lezen


Nieuwsgierig naar dit onderdeel?

Benieuwd naar het materiaal van 'Het Doeboek voor groep 4'? Bekijk dan nu de digitale zichtzending door op de onderstaande button te klikken!

Bekijk de zichtzending