In de eerste helft van 2022 organiseert Actief Leren Lezen een webinar om te vertellen hoe de leesmethode Actief Leren Lezen precies in elkaar zit en hoe kinderen met deze methode goed en met begrip en plezier leren lezen. Het is bedoeld voor leerkrachten, directeuren, intern begeleiders en lees- en taalcoördinatoren om meer te weten te komen over onze methode en om te kijken of de leesmethode voor hun school geschikt is.
In de video hieronder vertelt juf Helen je over het webinar.

Tijdens het webinar komen onze leesspecialisten aan het woord, maar ook leerkrachten die met onze methode werken. Verder laten we het materiaal zien dat bij de methode wordt gebruikt.

Tijdens het webinar kun je ons vragen stellen in de chat. Ook na afloop is er nog gelegenheid om met iemand van Team Actief Leren Lezen te chatten.

Hetzelfde webinar wordt van 15:30 – 16:30 gehouden op twee dagen:

  • dinsdag 15 februari 2022 (met meer informatie over Actief Leren Lezen en kinderen waarbij het leesproces wat langzamer gaat)
  • woensdag 23 maart 2022 (algemene informatie over onze methode)

Is jouw interesse gewekt en wil je het webinar graag bijwonen? Meld je dan op deze pagina even aan door het invullen van het formulier.

Wil je eerst meer weten over onze methode? Lees dan hier verder.

Delen op social media