6 januari: Webinar Leren Lezen met Plezier

Op woensdag 6 januari 2021 organiseren we een webinar over leesplezier. We zijn druk bezig om de onderwerpen te bepalen en goede sprekers uit te nodigen. Ook onze eigen leesspecialisten Helen Reichard en Elise Hesselink zijn weer van de partij.

We hebben het bijvoorbeeld over de stand van het leesonderwijs, redzaamheidslezen, wel of geen tempolezen en het duiden en verdiepen van de meest recente PISA-resultaten. Ook vertellen we je hoe de leesmethode Actief Leren Lezen precies in elkaar zit en hoe kinderen met deze methode goed en met begrip en plezier leren lezen.

Het webinar van 11 november kun je onder het aanmeldformulier terugkijken.

Met medewerking van…

Joyce Gubbels

Joyce Gubbels webinar Leren Lezen met Plezier 6 januari Actief Leren lezen

Joyce Gubbels is onderzoeker en projectmanager bij Expertisecentrum Nederlands. Ze is betrokken bij diverse internationale onderzoeken naar de leesvaardigheid van leerlingen op de basisschool en het middelbaar onderwijs zoals Pirls, PISA en peil.leesvaardigheid.

 

Luc Koning

Luc Koning webinar Leren Lezen met Plezier 6 januari Actief Leren lezen

Leesspecialist Luc Koning is werkzaam bij Pravoo. Hij is betrokken bij talloze projecten over lezen, bijvoorbeeld over spelling, leerlingvolgsystemen, dyslexie en het leesredzaamheidsproject.

Het webinar duurt van 15.30 uur tot 17.00 uur en biedt voldoende ruimte tot het stellen van vragen.

Is jouw interesse gewekt? Meld je dan snel aan via onderstaand contactformulier.

 

webinar actief leren lezen 6 januari 2021


    Ja, ik wil graag deelnemen aan het ‘Maak kennis met Actief Leren lezen' Webinar over lezen met plezier op 6 januari 2021 van 15:30 tot 17:00 uur.

    Dit zijn mijn gegevens:


    Kijk hier het webinar van 11 november 2020 terug.