Steeds meer scholen gebruiken Actief Leren Lezen en het was daarom nodig om ons team uit te breiden. Vanaf 2 november versterkt Helen Reichard ons team met haar inzet.

Actief Leren Lezen - Helen Reichard

Mijn naam is Helen Reichard en ik woon in het centrum van Arnhem. Vanaf 2 november ben ik, naast leerkracht van een groep 1/2/3, ook deel van het Actief Leren Lezen team.

Ik sta 13 jaar voor de klas sta en ik heb vooral veel ervaring in de onder- en middenbouw. Dit schooljaar ben ik gestart met het werken met Actief Leren Lezen. Omdat ik in de praktijk ervaar hoe mooi de visie van Actief Leren Lezen aansluit bij de behoeften van elk individueel kind in mijn groep, kan ik precies vertellen hoe de methode werkt en hoe je de methode in je groep het best kan gebruiken voor een optimaal leerproces. Ook kan ik mijn praktijkervaring goed inzetten om een bijdrage te leveren aan productinnovatie.

Op de site en in de nieuwsbrief verzorg ik een column waarin ik beschrijf hoe ik in de klas met Actief leren lezen werk.

Op dinsdag ben ik tussen 10 en 15 telefonisch bereikbaar op 0180-319298 voor vragen vanuit de praktijk. De overige dagen kun je mailen naar helen@actieflerenlezen.nl

Ik hoop dat Actief Leren Lezen in de toekomst op steeds meer scholen wordt ingezet, want ik gun elk kind om met net zo veel plezier te leren lezen, als de kinderen in mijn klas!

 

 

 

Delen op social media