Cadeautje van Actief Leren Lezen: lees- en opdrachtenboekje voor de Kinderboekenweek

Van 6 oktober tot 17 oktober 2021 is het weer Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is: Worden wat je wil.

Over het thema

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien, ieder kind kan worden waar het van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok…  alles is nog mogelijk.

Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 ga je alvast dromen en kun je in gedachten alles worden wat je wilt.

Lees- en opdrachtenboekje Actief Leren Lezen

Speciaal voor de Kinderboekenweek heeft het team van Actief Leren Lezen een mooi lees- en opdrachtenboekje gemaakt. In het boekje staan leesteksten met bijbehorende opdrachten, passend bij het thema van de Kinderboekenweek. De leuke, grappige en mooie teksten zijn van verschillende niveaus, van begin groep drie tot en met groep vijf.

Dit boekje is een echte aanrader om te gebruiken tijdens de Kinderboekenweek!

Download het boekje hier.

Wist je dat we ook een mooie nieuwsbrief hebben van Actief Leren Lezen? In deze nieuwsbrief staat niet alleen het laatste nieuws maar ook hoor je het als eerste als we weer iets moois organiseren (zoals een gratis webinar of podcast) of weggeven (zoals dit boekje).
Vul het formulier hieronder in en abonneer je op onze nieuwsbrief!

We wijzen je op ons privacy- en cookiebeleid.
boekje kinderboekenweek actief leren lezen 2021