Vanaf december 2022 wordt onze module Begrijpend lezen groep 4 aangevuld met een tweede lesboek en twee bijbehorende werkboeken. In totaal bevat de module dan 74 leuke, rijke en mooie leeslessen. Met de nieuwe uitbreiding kunnen er het hele schooljaar wekelijks twee lessen gegeven worden.

Voldoen aan de vraag van scholen

In de beginfase van Actief Leren Lezen bleek dat veel scholen alleen in de eerste helft van het schooljaar met onze module Begrijpend lezen groep 4 werkten. We hebben echter gemerkt dat scholen liever het hele jaar met Actief Leren Lezen werken. Als een methode die ontwikkeld wordt vanuit de praktijk, willen we natuurlijk aan deze behoefte voldoen!

Voorbereiding voor groep 5

Inmiddels biedt Actief Leren Lezen een doorgaande lijn van groep 3 tot en met groep 5. Ook dat is een reden om onze lessen Begrijpend lezen voor groep 4 uit te breiden. Dankzij de uitbreiding is er nu een naadloze aansluiting naar de module Begrijpend lezen voor groep 5.

Geïnteresseerd?

Wil jij de uitbreiding Begrijpend lezen groep 4 graag bestellen? Een offerte aanvragen of direct een bestelling doen kan via info@actieflerenlezen.nl. Uiteraard kun je ook voor andere vragen contact met ons opnemen.

Delen op social media