Voor goed leesonderwijs heb je goede leerkrachten nodig.
Leerkrachten die weten hoe ze hun leerlingen actief en met plezier goed kunnen leren lezen.
Daarvoor moet je keuzes durven maken in het aanbod vanuit de methode die je gebruikt. Of je moet kiezen voor een methode die beter aansluit bij de visie op lezen van je school.

Wil jij meer leren over effectief leesonderwijs en over hoe je keuzes kunt maken in het aanbod?
De Kluitman Academie verzorgt een training waarmee je precies leert welke volgende stap jij kunt zetten om je leesonderwijs te versterken.
Tijdens de training doe je kennis op over leesontwikkeling en voorwaarden voor effectief leesonderwijs.
Zo maak je voortaan de juiste keuzes met betrekking tot het leesonderwijs aan je leerlingen.
De cursus is voor leerkrachten, IB-ers en directieleden en verder iedereen uit het basisonderwijs die het lezen een warm hart toedraagt en die die het leesonderwijs op school effectiever wil leren vormgeven.

De cursus vindt plaats op woensdag 26 januari 2022, van 12:30 tot 16:00 uur in de omgeving van Utrecht. Wanneer de regelgeving m.b.t. COVID wordt gewijzigd, bekijken we of deze training ook online kan plaatsvinden. De kosten zijn € 195 per deelnemer, exclusief btw.

Over de trainer van ‘Een visie op goed leesonderwijs’

De trainer van ‘Een visie op goed leesonderwijs’ is Marjolein van Oenen. Marjolein is zelfstandig onderwijsadviseur. Zij helpt besturen en scholen door het hele land bij het vormgeven en uitvoeren van het leesbeleid. Marjolein stond, voordat zij afstudeerde bij de Master Onderwijskunde, zelf jarenlang voor de klas en weet als geen ander wat daarbij komt kijken. Het vakmanschap van de leerkracht versterken is haar belangrijkste doelstelling.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over deze training vind je op de website van de Kluitman Academie. Je kunt je aanmelden door op deze pagina het formulier in de vullen.

Een visie op goed leesonderwijs

Delen op social media