Zichtzending van Actief Leren Lezen aanvragen

We nodigen je uit om Actief Leren Lezen eens van dichtbij te bekijken door een zichtzending aan te vragen. Na een belletje (0180 – 319298) of het invullen van het formulier aan het einde van deze pagina krijg je een compact pakketje toegestuurd dat je niet meer hoeft terug te sturen en waarmee je een heel goed beeld krijgt van Actief Leren Lezen.

zichtzending actief leren lezen

 

Wat zit er in de zichtzending van Actief Leren Lezen?

De zichtzending bestaat uit

 • Een lesboek
 • Een werkboek
 • Een poster van een woordplaat
 • Boekenleggers en ander promotiemateriaal
 • Een uitgebreide map met voorbeeldmateriaal
De zichtzending map van Actief Leren Lezen

De map van de zichtzending van Actief Leren Lezen

 

In de map vind je voorbeelden van het lesmateriaal en de handleiding.
De map is onderverdeeld in vijf onderdelen:

 • Technisch lezen
 • Woordenschat
 • Begrijpend lezen
 • Spelling
 • Boekenkast

 

What you see is what you get

In de map van de zichtzending zitten voorbeeldpagina’s van de handleiding, het lesmateriaal en  kopieerbladen. De voorbeeldpagina’s zijn zo gemaakt dat je in 1 oogopslag kunt zien hoe de pagina in elkaar zit doordat de extra toelichting in kleine kaders is geplaatst bij de plek waar uitleg nodig is. Op deze manier hoef je geen ellenlange uitleg te lezen maar weet je snel en gemakkelijk hoe de methode precies in elkaar zit.

zichtzending Actief Leren Lezen leesboek

Je krijgt op deze manier meteen ook een voorproefje van hoe Actief Leren Lezen zelf in elkaar zit: Snel, efficient en handig, zonder onnodige lappen tekst.  Omdat de leesmethode gemaakt is door leerkrachten die weten wat werkt in de klas biedt Actief Leren Lezen materialen die leerkrachten optimaal ondersteunen.

 

Vraag een zichtzending aan

We nodigen daarom je uit om een zichtzending aan te vragen van Actief Leren Lezen om de methode eens van dichtbij te bekijken. Bel met 0180 – 319298 of vul het formulier onderaan deze pagina in. Dan krijg je een compact pakketje toegestuurd dat je niet meer hoeft terug te sturen en waarmee je een goed beeld krijgt van Actief Leren Lezen.

 

En daarna?

Als je de zichtzending hebt ontvangen kun je hem op je gemak bekijken om zo een beeld te vormen van Actief Leren Lezen. Neem het materiaal mee naar school, laat het aan je collega’s zien en probeer eens wat uit in de klas. We hopen dat je net zo enthousiast over de methode wordt als wij!

We vragen je niet om de zichtzending naar ons terug te sturen. Actief Leren Lezen is een methode zonder ‘gedoe’, dus dat betekent ook dat je de zichtzending gewoon kunt houden.

Wel nemen we na een tijdje contact met je op om te horen hoe de zichtzending je is bevallen. En als je daar verder nog vragen over hebt dan beantwoorden we die meteen, of we komen gewoon langs bij jou op school.

 

Ja, ik vraag een zichtzending aan!

  Je gegevens zijn veilig bij Actief Leren Lezen. We verkopen ze niet door en lenen ze niet uit. We gebruiken de gegevens alleen om te weten wie de zichtzending heeft besteld, waar we het pakket naar toe moeten sturen en welk telefoonnummer we kunnen bellen om te vragen hoe de zichtzending je bevallen is.