Zichtzending aanvragen voor Ha, ik snap het!

We nodigen je uit om ‘Ha, ik snap het!’  eens van dichtbij te bekijken door een zichtzending aan te vragen. Na een belletje (0180 – 319298) of het invullen van het formulier aan het einde van deze pagina krijg je een compact pakketje toegestuurd dat je niet meer hoeft terug te sturen en waarmee je een goed beeld krijgt van ‘Ha, ik snap het!’.

Begrijpend Lezen groep 3 4 Het Ha! Ik snap het Pakket

En daarna?

Als je de zichtzending hebt ontvangen kun je hem op je gemak bekijken om zo een beeld te vormen van ‘Ha, ik snap het!’. Neem het materiaal mee naar school, laat het aan je collega’s zien en probeer eens wat uit in de klas. We hopen dat je net zo enthousiast over de methode wordt als wij!

We vragen je niet om de zichtzending naar ons terug te sturen. ‘Ha, ik snap het!’ is een methode zonder ‘gedoe’, dus dat betekent ook dat je de zichtzending gewoon kunt houden.

Wel nemen we na een tijdje contact met je op om te horen hoe de zichtzending je is bevallen. En als je daar verder nog vragen over hebt dan beantwoorden we die meteen, of we komen gewoon langs bij jou op school.

 

Ja, ik vraag een zichtzending aan!